Over ons

Van Der Linden Elektro is een allround elektrotechnisch bedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Naast de gebruikelijke elektrotechnische werkzaamheden, heeft ons team van erkende specialisten de afgelopen jaren een grote ervaring en expertise opgebouwd in het plaatsen en installeren van zonnepanelen.

Kenmerkend aan ons bedrijf is het enthousiasme waarmee onze specialisten hun werkzaamheden op deskundige wijze verrichten. Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor veiligheid, betrouwbaarheid en service. Daarom is Van Der Linden Elektro dé installateur voor Zuidoost-Brabant.

Geschiedenis Van Der Linden Elektro
Patrick van der Linden begon zijn carrière bij de Koninklijke Landmacht. Daar bouwde hij met succes zijn ruime kennis en ervaring over elektrotechniek op. In 2018 was hij klaar om deze kennis en kunde vanuit een eigen, nieuwe onderneming uit te dragen: Van Der Linden Elektro. Vandaag de dag koestert het bedrijf een grote, tevreden klantenkring en staan de normen en waarden veiligheid, betrouwbaarheid en service nog altijd centraal.

Gecertificeerde installateurs
De monteurs van Van der Linden Elektro  zijn vakkundig en sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010- en NEN3140-normen, waardoor we de veiligheid van onze zonnepanelen kunnen garanderen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact op!

De 5 Voordelen van Van der Linden Elektro:

  • Alles van A(dvies) tot Z(onnepanelen) geregeld
  • Wij leveren voordelige zonnestroomsystemen en onderdelen
  • Inclusief terugverdienplan op maat
  • Gecertificeerde inspecteurs PV Installaties
  • Ook voor al uw elektrotechnische werkzaamheden

Certificeringen

registered Solar-logos